perjantai 23. marraskuuta 2012

Pieni tuli kotiin!

Tämä päivä koulussa oli mulle todella vaikea, kun kokoajan tiesin, että iltapäivällä lähdetään suoraan koululta Aidaa hakemaan. Pirjolle asti kuitenkin päästiin, vaikka päivä ja varsinkin matka sinne tuntui kestävän pienen ikuisuuden verran. Käytiin ensin läpi papereita ja kirjoitettiin sopimus, saatiin papereille hieno pinkki kansio, mustapinkki lelu sekä Pipsa-emän hajuinen pieni makuualusta.

Olin jo aikaisemmin heittänyt vitsillä, että pillahdan itkuun kun lähtö tulee, ja niin siinä sitten kävikin :D Ei mikään yllätys.. Automatka meni TODELLA rauhallisesti. Hämmästytti monta kertaa, kun neiti makasi sylissä rauhassa paikallaan, ihan ääneti. Kotiin päästessä pikkuneiti pääsi tutustumaan Taikaan, tutustuminen meni hienosti, Taika ei osoittanut minkäänlaista epäluuloisuutta Aidaa kohtaan, ja tytöt tulevat varmasti hyvin toimeen keskenään :)

Aida sai vähän aikaa sitten ensimmäisen ruoan kotona, hyvällä (ja taas kerran hämmästyttävällä) ruokahalulla syötiin melkeen koko kippo tyhjäksi. Pyörittiin jonkun aikaa ulkona molempien koirien kanssa, jonka jälkeen Taika lähti äitin matkaan viikon ajaksi, jotta Aida leimautuisi muhun Taikan sijasta.


Nyt nukutaan ja leikitään vuoronperään, ja unilta herätessä kiikutetaan ulos. On tuossa pienessä otuksessa paljon hämmästeltävää ♥ Suuret kiitokset vielä Pirjolle, että uskalsi mulle myydä Aidan!

lempilelukin löytyi jo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti