maanantai 7. tammikuuta 2013

Mörköjä siellä, mörköjä täällä..

Eilen en uskaltanut vielä kirjoitella tästä aiheesta, mutta tänään lenkkien aikana asia varmistui. Meillä pelätään taas mörköjä! Aida on keksinyt, että jokaista roskapönttöä, pysäköityä autoa, betoniporsasta ja muuta mukavaa pitää pelätä. Hirveä pörinä ja tuhina kuuluu ja kauempaa koitetaan vähän isotella. Mä en voi sille mitään, että tämä huvittaa mua aika paljon, koska kun menen sitten näyttämään, ettei nämä asiat ole pahoja, Aida tulee karvat pystyssä kattomaan ja nuuhkimisen jälkeen näyttää taas siltä että "ei täs mitään, jatketaan jo lenkkiä".

Koska muutkin on asettanut tälle vuodelle tavoitteita, niin tässä se tulee, meidän tavoitteet vuodelle 2013:

Taika
Taikan kanssa keskitytään vaan mukavaan pikku puuhasteluun, treenaillaan agilityä välillä vain huvin vuoksi. Mahdollisesti käydään myös starttaamassa vielä tokossa tänä vuonna, jää nähtäväksi. Eniten toivon, että meijän vanhus pysyy terveenä ja tähän mennessä niin iloisena koirana.

Aida
Aidalle tavoitteena tälle vuodelle on saada agilityssä ohjaukset ja esteet (lukuunottamatta hyppyä) kunnolla kuntoon. Syksyllä mahdollisesti aloitetaan hyppykoulutus, jos muut asiat agilityssä ovat hyvällä pohjalla siihen mennessä.
Myös tokossa (kyllä!) meillä on tavoitteita. Kisaiän saavutettua tarkoituksena on startata alokasluokassa, ja tavoitteena on sieltä alo1 -tulos. Lupaan ainakin yrittää pitää tavoitteesta kiinni.
Sitten tavoite, mihin en itse kauhesti voi vaikuttaa. Näyttelyistä olisi kiva saada ERI, mutta se riippuu täysin siitä miten neiti kehittyy. Tällä hetkellä rakenne näyttää omaan silmään todella hyvältä. Ainoa miten voin itse vaikuttaa, on opettaa Aida seisomaan ja juoksemaan nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti