maanantai 4. helmikuuta 2013

Aida 4 kuukautta

Uudistinpa blogin ulkoasun vähän keväisempään versioon! Kyllästyin itse katselemaan sitä vanhaa ruskeaa, oli liian syksyinen. Ehkä tätä jaksaa tuijotella nyt pari kuukautta..

Taas on aikaa hurahtanut viime kirjoituksesta. Kävimme myös toisissa agilitytreeneissä tällä välillä, neiti oppii hirveää vauhtia. Olin perjantaina AST:n järjestämällä Janita Leinosen "Agilitykoiran peruskoulutus" -luennolla. Todella kattava luento, paljon oli myös vanhaa asiaa, mutta kertaushan on opintojen äiti ;) Sain myös uusia ideoita harjoitteiden treenaamiseen kotona ja lenkeillä, jotka tukevat varsinaista agilitytreenausta. 2on-2offin treenaaminen alkaa olemaan aika hyvällä mallilla, samoin "siivekkeiden" kiertäminen.

Toissaviikolla Aidalla oli toka rokotus. Taas meni todella mallikkaasti, ei inahdustakaan pistettäessä ja namit kelpasi enemmän kuin hyvin. Lääkäritätien kanssa olisi ollut myös tosi kivaa leikkiä. Rokotusten jälkeen mentiin Kauklahteen vähän treenaamaan tokoa, Aida sai myös tutustua Suriin ja Sofieen. Oli kiva saada neuvoja tokonkin puolelta, oon niin pelkuri, etten uskalla opettaa pennulle asiaa, mitä en itse osaa kunnolla. Nyt kotona kun ollaan harjoiteltu, niin seuraaminen onnistuu jo tosi hyvin imuttamalla. Samoin sivulletulo alkaa olemaan pienelle selkiytynyt, välillä lenkeillä tarjoaa sitä oma-aloitteisesti.

Huomenna Aida täyttää jo 4 kuukautta! Joka päivä olen iloisempi ja iloisempi, että sain juuri tämän pennun. Vaikka se välillä koetteleekin mun hermoja oikeen kunnolla, on se silti niin rakastettava pakkaus, ettei toista olekkaan ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti