tiistai 23. heinäkuuta 2013

Taika 10 vuotta !!

Minun rakas pieni Taika täytti tänään 10 vuotta! Muilla ikä vaan hidastaa, mutta Taikan kohdalla mitä vanhemmaksi tullaan, sitä pennummaksi muututaan. Jotenkin tuntuu, että nyt 1-1,5 vuoden tavoitetreenitauon jälkeen Taika on löytänyt kunnolla elämän ilon uudelleen. Ellei vähintään kerran päivässä niin ainakin monta kertaa viikossa mummu saa ihme hepulikohtauksia, joissa vauhtia ensin kerätään vatsan alla ennen kuin räjähtää. On sen menoa ilo katsoa ja välillä (niinkuin nyt) nousee onnen kyyneleet silmiin ihan pelkästään siksi, että tuntuu etuoikeutetulta omistaa tuollainen koira.


Välillä, ehkä vähän turhaankin, nousee mieleen ajatus, että entä jos Taika sairaus uusiutuu nyt vanhemmalla iällä, ja se on menoa sitten. Jotenkin tuntuu, että meillä on vielä niin paljon annettavaa toisillemme, ettei haluaisi sen ajan koittavan vielä moneen vuoteen. Onhan se hölmöä ajatella etukäteen Taikan siirtymistä taivaanrannan toiselle puolelle, ja ajatus koskee joka kerta paljon ja saa kyyneleet kihoamaan silmiin. Se on kuitenkin ensimmäinen mun oma koira, se on opettanut mulle niin paljon... Taikan tärkeyttä mulle ei voi sanoin edes kuvailla. Mutta onneksi vielä tuntuu energia ja elämänilo riittävän piiiitkäään!

Koska nyt iski seniorihöpsöys, ilmoitan Taikan NÄYTTELYYN syyskuulle. Noh, ilmaiseksi kun pääsee.. ;) Saa nähdä mitä romanialainen tuomari tykkää meidän vanhuksesta.

Joka tapauksessa, ONNEA TAIKA 10 VUOTTA ! Olet maailman tärkein!      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti