tiistai 20. elokuuta 2013

Match Show: Taika BIS4

Tänään oli match show Koneen kentällä Munkkiniemessä. Molemmat typyt osallistui, ja hauskaahan tässä on se, ettei Aidan kanssa ole treenattu näyttelyjuttuja koskaan ja että Taikan edellisestä näyttelyyn viittaavastakaan jutusta on yli 7 vuotta.

Aida osasi käyttäytyä!! Kävin heittelemässä sille palloa ennen kehään menoa, jotta pahimmat höyryt saatiin pois. Kehässä sehän osasi seisoa paikallaan ja juokseminenkin sujui melko mallikkaasti. Eniten tyytyväinen olin kuitenkin siihen ettei se säntäillyt minne sattuu eikä yrittänyt syödä muita. :) Saatiin sininen.

No sitten se päivän yllättäjä, Taika! Voiko iloisempaa koiraa olla? Häntä heilui ihan jatkuvasti ja oli niin iloinen muutenkin kehässä. Saatiin sininen. Sinisen saaneet vetskut voitettiin ja jouduttiin jäädä odottelemaan best in showta. Hyvä että jäätiin, Taika oli BIS4 :) !! Mun pieni ikiliikkuja ei oo ikinä saanu näyttelyistä mitään palkintoja ja nyt sitte saatiin vähän krääsää ja 6kg ruokaa, joka Taikalle oli tietty se superjuttu. Oli pakko ihan kuvakin ottaa neidistä. Huom! Luulin etten ite mahtuis kuvaan niin siksi pyllistelen kauempana, mutta tottakai oli mutki saatu mahdutettua siihen, pahus... eioo kivaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti