keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tokotreenailua

Vaihdettiin treenipäivä maanantaille, joka sopii paremmin kaikkien aikatauluihin. Tänä maanantaina oli taas kivaa edistymistä huomattavissa. Toki treenaillaan kotonakin lenkeillä ja sisätiloissa, mutta kun on kouluttaja mukana, kuulee sen edistymisen tapahtuneen, itse sitä ei samalla tavalla huomaa.

Perusasento: tässä on tapahtunut nyt ihan huikea muutos sen lelulla kouluttamisen takia! Aida tulee innokkaasti sivulle, ottaa hyvin kontaktia. Välillä unohdan palkata perusasentoa, koska "se on sen jo oppinut", jolloin ei niin innokkaasti tarjoa sitä. Kun taas palkkailee, rupeaa toimimaan hienosti.

Seuraaminen: ehkä se, että perusasento on saatu nyt kuntoon, on vaikuttanut myös seuraamiseen. Paikka on vielä vähän hakusessa, lähtee helposti edistämään, mutta se on myöhemmin helposti korjattavissa. Ollaan otettu nyt mukaan tavallisen käyntiseuraamisen lisäksi juoksemista, käännöksiä ja pysäytyksiä. Lyhyitä pätkiä kerrallaan, ettei kyllästy.

Liikkeestä pysäytys: ollaan aloitettu nyt ihan alkeet tästä. Pari viikkoa sitten "seis"-käskystä lysähti maahan samantien, jonka seuraksena ei olla maahan käskyä käytetty yhtään nyt.. Aika hyvin alkaa tajuta tätä.

Liikkeestä maahanmeno: nooh.... koska ei tosiaan sitä maahan-käskyä olla käytetty, eikä palkattu siitä ainakaan, niin tän opetteluun meneekin sitten enemmän aikaa :D ei siitä sit muuta..

Tein myös Taikan kanssa Aidan jälkeen lyhyen treenin sisältäen täyden seuraamisen, ruudun, tunnarin, idarin, luoksetulon ja noudon. Taika teki superinnoissaan töitä ja oli niiiiiiiin onnellinen kun pääsi töihin! Sen kanssa tulee aina hyvä mieli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti