sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulun odotusta


Aida on kasvanut juuri sopivaa vauhtia. Eilen kävin punnaamassa sen, niin painoa oli jo 4,4 kg. Samalla varattiin aika ekaan rokotukseen ensi perjantaille ^_^

Eilen tultiin myös joulun viettoon Espooseen äidin luokse. Aida viihtyy hienosti varsinkin Wian kanssa, joka jaksaa jatkuvasti leikittää toista. Taikakin tuntuu olevan erityisen iloinen nyt, kun pentu ei ole kokoajan sen kimpussa. Rauha, vihdoinkin :P

Nyt vietellään joulu ihan rauhassa, syödään hyvää ruokaa, lenkkeillään paljon ja vain rentoudutaan :) Alla perhepotretti meidän touhupoppoosta.


Välipäivinä on suunnitelmissa käydä pennun kanssa tallilla tutustumassa hevosiin, treffata Ammin ja Pian pentuja ja totutella julkisilla kulkemiseen. Uuden vuoden päivänä treffataan oman pentueen sisarusten kanssa. Kiva nähdä miten muut pennuista on lähtenyt kasvamaan.


Nyt muuten vasta tässä talven aikana oon itekkin huomannut, kuinka paljon Taika on ruvennut harmaantumaan. Toisella on suun alue jo ihan harmaantunut, se taitaa sittenkin tulla vanhaksi.. :( Luulin pitkään että se on ikuinen pentu.

Katja, Taika ja Aida toivottelee kaikille nyt hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Palaillaan blogin kirjoittamisen merkeissä taas ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti