maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Pari viikkoa on kerennyt vierähtää viime päivityksestä. Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti kun päivät kuluu koulussa ja vapaa-aikana opetellaan pennun kanssa uusia asioita.


Yksinolo luonnistuu jo tosi hyvin. Tytöt on päivän suljettuna mun huoneeseen, missä niillä on puruluita ja leluja ja vettä. Aida oli kova lukemaan kirjahyllystä löytyneitä Harry Pottereita, ennenkuin nostin ne kokonaan pois tuholaisen ulottuvilta. Sisäsiistiksi oppimisessa ollaan jo hämmentävän pitkällä, yön aikana ei tarvitse päästä lattialle pisulle (kyllä, Aidakin on oppinut sängyn valtaamisen taidon) kuin kerran, ja päivällä yksinolon aikanakaan ei paljon vahinkoja satu :)

Aida 2 kk - lupaan, että 3 kk kuvassa seisotaan paremmin ;)

Perustaidot istuminen, maahanmeno ja luoksetulo ovat jo hyvin hallussa. Odottamista ollaan vasta alettu harjoitella, ja kuitenkin tänään pääsin Aidasta jo noin kahden metrin päähän helposti! Rohkeutta on tullut roppakaupalla lisää, vauhti on lisääntynyt hurjasti ja nyt alan itekkin pikkuhiljaa huomata, kuinka se kasvaa kuin kasvaakin. Energiaa on välillä vaikka muille jakaa. Alkupäivinä ruoan kanssa oli jonkun verran ongelmia, kun nappulat ei barffauksen jälkeen oikeen maistuneet, mutta nyt niitä syödään kovalla ruokahalulla. Paino nousee hitaasti mutta varmasti, noin 200-300 g viikkonopeudella.


Taikalla on välillä ymmärrettävästi hermot kireällä, kun toinen haluaisi kokoajan leikkiä ja meuhkata menemään. Vielä on sohva ja päivällä sänkykin säilynyt turvapaikkana, jonne pentu ei pääse, ja välillä joudun itsekkin menemään väliin, jos meno yltyy turhan kovaksi. Asia, mistä hämmästyin kovasti, Taika ei puolusta ruokakuppiaan. Aida on pari kertaa päässyt ahmimaan Taikan kanssa kilpaa suun täyteen nappulaa, ja Taika ei kiinnitä siihen mitään huomiota, niin on ollut pakko estää pennun pääsy Taikan ruoalle.


Ainiin, olin eilen Messukeskuksessa kattomassa bortsu- ja tollerikehiä Voittaja 2012 näyttelyssä. Ei niistä sen enempää, mutta ostinpa Aidalle tulevaisuutta varten PINKIN nahkakaulapannan ja mustan nahkaremmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti