sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tokoilua ja lenkkeilyä

Käytiin tänään Aidan kanssa tokoilemassa äitin valvovan silmän alla. Oon itse vieläkin niin tunari noissa asioissa, että ihan hyvä jos joku on sanomassa mitä pitää tehdä ja millä tavalla. Aida on kehittynyt kyllä hurjasti jo. Tänään tehtiin:

seuraaminen - vieläkin mennään imuttamalla, ei pysty suorittamaan itsenäisesti. Nyt alan vähitellen nostamaan kättä pois pienissä pätkissä kerrallaan, jos saisi itsenäisemmäksi.

luoksetulo - nyt ei saanut käyttää kättä apuna sivulle tultaessa. Ekalla kerralla Aida olisi tullut viereen istumaan, ellen olisi tyrinyt sitä kehumalla liian aikaisin. Eihän se seuraavilla kerroilla edes koittanut tulla itsenäisesti vierelle, vaan kädellä jouduin ohjaamaan. Muuten toimii luoksetulo tällä hetkellä hyvin, tulee kovalla innolla, ja malttaa odottaa "tule"-käskyä.

noutokapula - kokeiltiin ekaa kertaa, miten neitokainen suhtautuu isoon noutokapulaan. Ensin vähän kummasteli, mutta nappasi sen kuitenkin suuhunsa ja jopa toi sitä mulle päin! Se taisikin olla aika kiva juttu.

tunnarikapula - myöskin ekaa kertaa koitettiin tätä. Pyörittelin kapulaa käsissä jonkun aikaa ja näytin sitä Aidalle, jonka jälkeen istumaan ja odottamaan. Kävin piilottamassa kapulan puoliksi ruohikkoon, että näkyi vähän ja Aidalle sitten "etsi"-käsky. Ekalla kerralla löysi hienosti, koska pystyi käyttämään silmiään. Seuraavalla kerralla laitoin kokonaan piiloon, ei niin hyvin löytänyt, mutta tästä se lähtee.

Tokoiluhetken jälkeen mentiin lenkille Malminkartanon pelloille. Polku näytti kuivemmalta mitä oikeasti oli, tuloksena rapaiset Aida ja Wia. Taika hienosteli sen verran taas, ettei mikään muu sotkeentunut kuin tassunpohjat :D Neiti hienohelma. Muutamia kuvia räpsäisin tälläkin kertaa, Taikasta ei valitettavasti tullut julkaisukelpoisia.


täältä mää tuuuuunn!!

kieli on varmaan metrin pituinen :p

kaunis Wia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti