maanantai 8. huhtikuuta 2013

Aida 6 kuukautta


Perjantaina minun pieni täytti jo puoli vuotta! Kaippa se on pakko uskoa, että kyllä se sittenkin kasvaa vaikka omat silmät ovat sille jo sokeaksi tulleetkin.. Karvakin on vihdoin ja viimein ruvennut kasvamaan! :D Perjantai meni aika touhukkaissa merkeissä. Käytiin äitin ja kaikkien koirien kanssa Malminkartanon koirapuistossa, vaikka alunperin oli tarkoitus mennä lenkille sinne suunnille. Aida riehui hullun lailla uusien kavereitten kanssa, lopputuloksena läpimärkä koira.
Malminkartanosta suunnattiin Kauklahteen treenaamaan tokoa. Aida teki oikein hienoa työtä, vaikka suurimmaksi osaksi vain leikittiinkin. Tein Taikankin kanssa pitkästä aikaa kunnolla tokoliikkeitä, tehtiin luoksetuloa, seuraamista, paikallaoloja ja seuraamisesta pysäytyksiä. Vanhus oli ihan into piukeena kokoajan, oli haljeta onnesta kun pääsi tekemään töitä. Lopputreeneistä tuloksena oli kaksi väsynyttä koirua. Oli tyhmää jättää Aidan puolivuotiskuvien ottaminen treenien jälkeen, sillä eihän siitä mitään tullut. Nakitkaan ei enää kiinnostanut, tuijotti vaan "älä jaksa"-ilme naamalla. Miljoonista kuvista sain yhden seisontakuvan onnistumaan edes jotenkuten, sentään. Ensi kerralla sitten ehkä ennen treenejä ne kuvat.. :D


Treenien jälkeen mentiin pikaisesti vielä käymään Mian luona katsomassa uutta tulokasta. Voi mikä pieni nallekarhu Elvis-poika olikaan <3 Ihana vaaleanruskea-valkoinen karvapallo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti