maanantai 28. heinäkuuta 2014

Aidan agilitytreenit

Tänään hirveästä helteestä huolimatta oltiin syyskauden ensimmäisissä treeneissä. Kesän aikana agilityn treenailu on jäänyt vähemmälle, mutta kivasti oli Aidalla muistissa esimerkiksi keppien perusteet. Kesän aikana oon tehnyt lähinnä vaan ohjauksia. Tänään keppikujaa kavennettiin noin 10 senttiin, Aida joutui jo tekemään pujotteluliikettä jonkin verran. Myös etäisyyttä otettiin jo sekä vähän kulmaa, että lähtee hakemaan ensimmäistä väliä.

Tänään paneuduttiin myös kontakteihin kunnolla. Mulla on se ongelma, etten oo koskaan joutunut koiralle varsinaisesti opettamaan kontakteja, vaan Taika aina otti ne hyvin, kun osasi askeltaa ylösmenoille oikein ja tulla tarpeeksi rauhassa alastulon. Aida taas on niin kiihkeä, ettei se malta keskittyä, joten sen kanssa kontaktit on pakko opettaa kunnolla. Klikkerin kanssa siis sitä treenaillaan nyt, ja tänään Aida tuntui hiffaavan, mistä siinä oli kyse. Nyt kotona jatketaan tyynyn kanssa treenailua.

Oli kiva pitkästä aikaa olla kentällä, nähdä treenikaverit ja päästä tekemään kunnolla. Helteen takia ei juostu ollenkaan, mutta nämä yksittäisten esteiden tekeminen kävi paremmin kuin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti