sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Päivittelyä (ja Aidan juoksut)

Taikan kuoleman jälkeen kiinnostus lähes kaikkea päivittelyä, kuvien lisäilyä ja muuta blogiin liittyvää on ollut pyöreä nolla. Tää vähän päälle pari kuukautta on ollut aika vaikeaa, ikävä on kokoajan ja itkettyä tulee vieläkin pariin kertaan viikossa. Onneksi on Aida-ilopilleri lohduttamassa, vaikka alussa meinasin vähän liikaa purkaa surua ja kiukkua siihen. Hienosti lapsi kuitenkin on selvinnyt ja varmaan osittain myös ymmärtänyt mun turhautumisen ja passiivisuuden. Aidassa en oo sen suurempaa muutosta Taikan poismenon jälkeen huomannut, ruokaa se syö tosi vähän, mutta on silti pirteä ja hyvinvoiva.

Kevät on mennyt treenatessa agilitya ja jonkin verran myös tokoa. Aidan kanssa treenaillaan tällä hetkellä 25 cm korkuisilla hypyillä, hyppytekniikan opetan sitten erikseen kun ohjaukset ja radan sujuminen on kunnossa. Kiire mulla ei ole starttaamaan, vaan kaiken pitää olla täysin kunnossa ennen kisoja. Alku oli vähän takkuilevaa, ei oikeen löydetty yhteistä säveltä kiiturin kanssa.. Ahkerasti kumminkin ollaan treenattu ja tällä hetkellä ollaan siinä pisteessä, että Aida irtoaa aika mukavasti, lähtee ohjauksiin mukaan hyvin ja on innokas. Keppejä ollaan treenattu kujalla, ja sen leveys tällä hetkellä noin 15 cm, jossa joutuu jo jonkin verran tekemään mutkittelua edetessään. Kontakteissa olen ollut suoraan sanottuna laiska. Pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa kunnolla opettamaan niitä, tyylinä meillä 2on 2off.

Wian kanssa löydettiin taas uusia ulottuvuuksia. Rimaongelma meillä on edelleen, mutta pudotteluun on löytynyt aika varma syy. Mun pitää katsoa koiraa i-h-a-n  k-o-k-o-a-j-a-n. Ja antaa sille rauha suorittaa hypyt, eli ei esim. käsiä alas ennen kuin Wia on laskeutunut hypystä. Aika huonosti Wia kestää myös sitä, että oon sen edellä, joten jos vaan rata sallii, niin ohjaan takaa.

Aidalla alkoi juoksut vähän ennen juhannusta. Juoksuväli noin kuusi (6) kuukautta. Syksyllä tarkoitus olis kuvata Aidan lonkat ja kyynärät, ehkä siinä samalla sitten sterilointi.. Ei tarvis useempaan kertaan nukuttaa.
Tänään oltiin Mäntsälässä KR-näyttelyssä. Meidän koirista vain Wia oli kehässä, Aida ja Tiitu oli mukana turisteina. Tämä oli Wian eka näyttely pentujen jälkeen, ja tuloksena ERI. Kuulemma ollaan tähän tyytyväisiä, kun turkkia ei paljoa ole ja pennuistakaan ei niin pitkä aika ole kulunut. Kuvasin kehästä muutamia koiria, lähinnä tuttujen omistamia. Kuvat löytyvät kaikki kuvagalleriasta, johon linkki löytyy sivun oikeasta reunasta. Aidakin sai kameralle poseerata, tuomarille ei tällä kertaa.

Mulla lomakin loppuu tähän päivään.. Ei kiinnosta mennä töihin, ei sitten yhtään. Ainakin yksi lomaviikko lisää olisi passannut, mutta pakko kai se on sinne vaan palata.. Loma oli kiva, kelit hyvät ja tekemistä riitti. Aika vaan loppui kesken, vaikka olin varma että kerkeäisin tekemään paljon enemmänkin.Talvella mahdollisesti tiedossa etelänreissua, joten sitä odotellessa sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti